Model: B08XMRYVZQ
Beschikbaarheid: Op voorraad
€55,99

Beschikbare opties:

* Size:

 • Pakket bevat jurk, houd er rekening mee dat dit artikel geen shirt bevat!! !

 • Gemaakt van polyester + chiffon, perfect voor Kerstmis, Halloween, carnaval, Pasen, verjaardag, gemaskerd feest, cosplay en alle soorten seizoensgebonden feestdagen en feesten.

 • De kleding is handgemaakt. Het is onvermijdelijk dat sommige van de kleding handmatige markeringen, fijne draden, vlekken en andere problemen zal hebben. Bedankt voor je begrip.

 • Handwas of chemisch reinigen bij lage temperatuur zoveel mogelijk. Niet wassen in een wasmachine. Onjuiste reinigingsmethoden veroorzaken vlekken en schade.

 • Als u vragen over grootte, neem gerust contact met ons op elk gewenst moment. Wij ondersteunen ook handmatige aanpassing.

 • Met betrekking tot chromatische aberratie: Omdat de chromatische aberratie van kentekenplaat verlichting, stof, weergaveeffect, enz. is onvermijdelijk, de specifieke kleur is onderworpen aan het werkelijke product.
  Over het bedrukken: de opdruk is willekeurig gesneden en asymmetrisch.
  Reinigingssuggestie: droge kleding op een geventileerde en koele plaats om vervaging gekleurde stoffen als gevolg van blootstelling aan de zon te voorkomen.
  Opmerking: de maat wordt handmatig gemeten, omdat de meetmethode anders is, ligt de 2-3CM fout binnen een redelijk bereik.

  Sweet Lolita Jurk JSK Jurk Leuke Prinses Victoriaanse Jurk Kawaii Japan Cos Jurk voor Vrouwen

  Bekijk ook... (3)